BANANA Havre MUFFINER

Printervenlig

BANANA Havre MUFFINER

Disse tynde græske boller med banan havre er glutenfri og lækre. Let at piske op og i din mave inden for 30 minutter. Stor anvendelse til modne bananer.

BANANA Havre MUFFINER

Mange af jer kender til nogle af mine diætbegrænsninger. Jeg prøver at holde dem så meget som muligt, så jeg kan føle mig godt. Jeg er ikke altid perfekt og tillader mig lidt snyd her og da, så jeg ikke har lyst til at begrænse mig helt. Når jeg føler mig begrænset, har jeg tendens til at fokusere på det, jeg ikke kan have, og så kan jeg blive besat af mad ... som er udmattende.

Jeg har fundet et par "godbidder", som jeg virkelig nyder, og disse banan havregryn græske yoghurtmuffins er en af ​​dem. De er velsmagende OG glutenfri ... bare sørg for at bruge certificeret glutenfri havre (og brun sukker) hvis du har brug for dem for at være helt glutenfri.

GLUTENFRI OPDRAG

Er du altid på jagt efter flere glutenfri opskrifter som mig? Deling af et par af vores go-to glutenfri opskrifter nedenfor:

25 Glutenfri middagsopskrifter

Glutenfri blåbær havregrynpandekager

Gluten Free Instant Pot Grydesteg

Banan Havre Muffins

Peanut Butter Blender Muffins

Udskrivbare glutenfri pantryetiketter

SUND BANANEMUFFINER MED havre

De tager minutter at piske op. Du kan nyde dem om 30 minutter eller mindre! De er så gode, at mine børn altid vil hjælpe mig med at spise dem. Hvis jeg har noget tilbage, smider jeg dem i en frysepose og fryser dem, så jeg kan trække dem ud senere, når jeg har brug for en lille snack! Det er rart at have dem på hånd, så jeg har lettere ved at holde fast til mine diætbegrænsninger.

BANANA Havre MUFFINER

Disse tynde græske boller med banan havre er glutenfri og lækre. Let at piske op og i din mave inden for 30 minutter. Stor anvendelse til modne bananer.

 Kursus snack

 Søgeord Bananchokoladechipmuffins, bananmuffins, muffins

 Prep Time 10 minutter

 Kogetid 20 minutter

 portioner 24 portioner

 Kalorier 64 kcal

 Forfatter Amy

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 400 grader F. Forbered en muffinspande ved at sprøjte med non-stick madlavningsspray eller tilsæt cupcake liners til gryden.
  2. Tilsæt alle ingredienser undtagen chokoladechips til en blender eller fødevareprocessor, og bearbejd det højt, indtil havre nedbrydes og dej er glat og cremet. Rør ind chokoladechips med hånden.
  3. Hæld dej i tilberedt muffinspande, fyld hvert hulrum, indtil den er ca. about fuld. Valgfrit: drys et par chokoladechips over toppen af ​​hver muffin.
  4. Bages i 15-20 minutter, indtil toppen af ​​dine muffins er indstillet, og et tandstikker indsat i midten kommer rent ud.
  5. Lad boller køle af i gryde i mindst 10 minutter, før de fjernes. Opbevares i en lufttæt beholder i op til en uge.

Disse boller er så velsmagende! Du kan bage dem i mini-muffinsformene, som vi gør til en velsmagende lille bidstørrelse ... eller brug en almindelig muffinsform. Hvis du bruger en større muffinsform, skal du øge din bagetid, så de koger hele vejen igennem. Test dem med et tandstikker for at sikre, at de er fuldt kogte.

Læs mere omEn juleblog orShop nu på Schmidt julemarked

Licenseret frahttps://www.theidearoom.net/banana-oat-greek-yogurt-muffins/

 

BANANA Havre MUFFINER

BANANA Havre MUFFINER

Skrevet af Idérummet on

Disse tynde græske boller med banan havre er glutenfri og lækre. Let at piske op og i din mave inden for 30 minutter. Stor anvendelse til modne bananer.

BANANA Havre MUFFINER

Mange af jer kender til nogle af mine diætbegrænsninger. Jeg prøver at holde dem så meget som muligt, så jeg kan føle mig godt. Jeg er ikke altid perfekt og tillader mig lidt snyd her og da, så jeg ikke har lyst til at begrænse mig helt. Når jeg føler mig begrænset, har jeg tendens til at fokusere på det, jeg ikke kan have, og så kan jeg blive besat af mad ... som er udmattende.

Jeg har fundet et par "godbidder", som jeg virkelig nyder, og disse banan havregryn græske yoghurtmuffins er en af ​​dem. De er velsmagende OG glutenfri ... bare sørg for at bruge certificeret glutenfri havre (og brun sukker) hvis du har brug for dem for at være helt glutenfri.

GLUTENFRI OPDRAG

Er du altid på jagt efter flere glutenfri opskrifter som mig? Deling af et par af vores go-to glutenfri opskrifter nedenfor:

25 Glutenfri middagsopskrifter

Glutenfri blåbær havregrynpandekager

Gluten Free Instant Pot Grydesteg

Banan Havre Muffins

Peanut Butter Blender Muffins

Udskrivbare glutenfri pantryetiketter

SUND BANANEMUFFINER MED havre

De tager minutter at piske op. Du kan nyde dem om 30 minutter eller mindre! De er så gode, at mine børn altid vil hjælpe mig med at spise dem. Hvis jeg har noget tilbage, smider jeg dem i en frysepose og fryser dem, så jeg kan trække dem ud senere, når jeg har brug for en lille snack! Det er rart at have dem på hånd, så jeg har lettere ved at holde fast til mine diætbegrænsninger.

BANANA Havre MUFFINER

Disse tynde græske boller med banan havre er glutenfri og lækre. Let at piske op og i din mave inden for 30 minutter. Stor anvendelse til modne bananer.

 Kursus snack

 Søgeord Bananchokoladechipmuffins, bananmuffins, muffins

 Prep Time 10 minutter

 Kogetid 20 minutter

 portioner 24 portioner

 Kalorier 64 kcal

 Forfatter Amy

Ingredienser

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 400 grader F. Forbered en muffinspande ved at sprøjte med non-stick madlavningsspray eller tilsæt cupcake liners til gryden.
  2. Tilsæt alle ingredienser undtagen chokoladechips til en blender eller fødevareprocessor, og bearbejd det højt, indtil havre nedbrydes og dej er glat og cremet. Rør ind chokoladechips med hånden.
  3. Hæld dej i tilberedt muffinspande, fyld hvert hulrum, indtil den er ca. about fuld. Valgfrit: drys et par chokoladechips over toppen af ​​hver muffin.
  4. Bages i 15-20 minutter, indtil toppen af ​​dine muffins er indstillet, og et tandstikker indsat i midten kommer rent ud.
  5. Lad boller køle af i gryde i mindst 10 minutter, før de fjernes. Opbevares i en lufttæt beholder i op til en uge.

Disse boller er så velsmagende! Du kan bage dem i mini-muffinsformene, som vi gør til en velsmagende lille bidstørrelse ... eller brug en almindelig muffinsform. Hvis du bruger en større muffinsform, skal du øge din bagetid, så de koger hele vejen igennem. Test dem med et tandstikker for at sikre, at de er fuldt kogte.

Læs mere omEn juleblog orShop nu på Schmidt julemarked

Licenseret frahttps://www.theidearoom.net/banana-oat-greek-yogurt-muffins/

 


← Ældre Post Nyere indlæg →
At efterlade en kommentar Tilmeld dig or Log ind×
Velkommen Begynder