Sådan vandrer du i en pandemi

Printervenlig

Sådan vandrer du i en pandemi

Da selv lokale stier bliver tilstoppede, har vores redaktør nogle råd til dig, som han håbede, at han aldrig skulle give.

Vi kan ikke hjælpe os selv: En vandrere skal vandre. Vandring er godt for din krop og sjæl, og begge har brug for næring nu mere end nogensinde.

Men dette handler ikke om dig, det handler om andres sundhed og båndbredden hos første respondenter, og det er tid til at blive hjemme. Jeg ved, det er en hård pille at sluge, fordi jeg også føler det.

Overfyldte trailheads med minimal hensyn til social afstand er ikke det, vi har brug for lige nu. Jeg støtter de parker og stisystemer, der har valgt at lukke, fordi det er den eneste måde at holde folk hjemme. Og det er den eneste måde at sikre, at vi beskytter sårbare befolkninger og ikke unødigt beskatter den begrænsede infrastruktur, som de fleste små udendørs byer har.

Jeg bor i en by på omkring 2,000 ved foden mellem Boulder og Estes Park, Colorado. Jeg flyttede her især til et spor, min foretrukne mountainbike-sti. Det gør ikke ondt, at der er et par ørredfyldte floder i nærheden samt et par levetider med bjergbestigning. Naturligvis er det en populær weekenddestination. Det ser nu højeste sommerniveau for trafik og beskatning af lokal retshåndhævelse og første respondenter (jeg er frivillig brandmand, og jeg ser det hver gang jeg arbejder på et skift).

For nu er jeg ikke vandrestier eller cykelstier. Jeg vender mig til hjemmebaserede ting som nedenfor. Jeg opfordrer dig også til at gøre det. Helt ærligt har det været ret sjovt.

Arbejde ud

Jeg elsker træning, og fordelene er uendelige. Stærkere bod og lunger er deroppe, ligesom sjov og kammeratskab, men mest relevant lige nu, efter min mening? Stress lindring. En time i min indkørsel eller garage, der sveder, mens jeg sprænger Beastie Boys, er en time ud af mit hus og ud af mit hoved. Her er en prøve træning fra mine venner på Boulder Athletics, som du kan lave hjemme.

Læg lidt vægt i en dagspakke (15 til 20 pund), og derefter:

5 runder for tidspunktet for

20 Rygsæk løftes fra jorden til overhead

15 Burpees, springer over rygsækken

4 runder for tidspunktet for

40 Rygsæk russiske vendinger

30 Andet plankegreb

Brug for lidt motivation? Følg med på vores optagelse af en live træning med træner og atlet Jason Antin. Heck, du kommer måske bare ud af denne ting stærkere. Træn hårdt nu, vandre let senere.

Zen Out

Brug et par minutter på at rydde dit sind og værdsætte, hvor du er, og hvad du har. Du kan gøre det alene ved at sidde stille med lukkede øjne i 10 minutter og fokusere på din vejrtrækning. Eller du kan downloade en række af apps. Jeg har brugt Headspace i årevis og elsker det. Vi er vært for vores egen guidede meditation til vores Basecamp medlemskabsprogram.

Læs

At lære. At undslippe. At vokse. At rejse verden uden at bevæge sig en tomme. Vi har et par lister over vores medarbejderes favoritter her. Jeg henvendte mig til Gretel Erlichs Trøst af åbne rum og knækker Peter Hellers  Hundestjerner næste.

Skriv et brev til en vandrestier

Brug et øjeblik på at takke en gammel ven for en fantastisk tur for at mindes om det en gang det hele kom perfekt sammen, og du vandrede let, spiste godt, så ikke en anden sjæl, så en elg eller en griz eller den største stjerneskud i dit liv og nød det hele under gyldent vejr. Eller mindes de svære tider, den tur, du har hårdt det sammen og forskudt tilbage til bilen grinende. Jeg husker en sensommertur til West Virginia's Cranberry Wilderness med min kollegiumskammerat Glen. Det var lidt af begge dele: Vi havde voldsom regn, og Glen havde på en eller anden måde glemt sin skal. Jeg havde besluttet at opgive min dåseovn til en alkoholkomfur, jeg havde lavet af en Coors-dåse. Vores fremskridt var langsomt, men det gav os tid til at skyde lortet og løse alle verdens problemer, mens vi drak lige den rigtige mængde Jim Beam. Håndskrevet er vejen at gå til stil, men e-mail fungerer også.

Løs dine vedligeholdelsesefterslæb

Min yndlings sovepude, en gammel Therm-a-Rest NeoAir XLight, har en langsom lækage, som jeg har lært den hårde måde mindst tre gange. Men efter hver af disse ture skubbede jeg puden tilbage i mit gearskab med blåt øjne uden at rette det. I dag er dagen. Jeg skal også vaske mine mest brugte soveposer, opdatere vandtætning på mine støvler og handsker og adressere langvarig uopmærksomhed, som mine madlavnings- og vandrensningssæt har lidt. Kan endda bøje nogle teltindsatser, hvis det kommer til det.

Videochat Nogen for sjov

Ja, sagde jeg sjovt. Du svømmer måske allerede i et hav af videokonferencer. Selv mit barn har Zoom-møder. Men tilføj en til din uge med mennesker, du er ved at se, som du savner. Skål for deres helbred. Hold et lejrbål. Menneskelig forbindelse, selv med en enhed imellem, vil gøre dig godt. Et telefonopkald fungerer også.

Bliv hekt på en podcast

Vi er helt sikre på at være forudindtagede, men vi har en helt ny historie fra vores Out Alive-serie, der bare er ude efter at udforske dine hovedtelefoner. Det er lænestolunderholdning og lærerigt på samme tid.

Lær noget nyt

Hvis du ikke kommer ud af karantæne med en ny hobby, dygtighed eller sidestreng, er det ikke i mangel af tid, men i mangel på lyst. Bare chillin er også fint, hvis det er hvad du har brug for, men tag det en bevidst beslutning. Men hvis du og din familie har det godt, så betragt denne ustrukturerede tid som den sjældne chance for at lære banjo, øve dit konversationsspansk eller beherske dine færdigheder i lejrkokken. Og vi giver dette Essential Knots-kursus gratis væk. Grib nogle ledninger og vis os en bue eller en stram streg.

Planlæg din næste tur

Denne pandemi grundede ture, jeg havde i kalenderen for Georgien, Colombia og Oregon. Det annullerede et par konferencer, hvor jeg var interesseret i at deltage. Det lukkede skisportsstederne og klatringstræne. Det lukkede Rocky Mountain National Park. Du får det, og jeg er sikker på, at du har din egen uopfyldte liste, du ønsker at realisere. Brug denne nedetid til at planlægge (eller genplanlægge) din næste store flugt. Jeg har lidt opsvulmet energi og kan ikke stoppe med at tænke på fluefiskeri og rafting i Alaska, cykle en del af Great Divide, måske endelig vandre JMT eller klatre i Wind Rivers. Som min ven og 2013 National Geographic Adventurer of the Year Mike Libecki siger (osteagtig, men alligevel uden skyld): "Drøm stort, og bestig disse drømme!"

Skrevet af Shannon Davis til Backpacker og lovligt licenseret gennem Matcha udgiver netværk. Ret venligst alle licensspørgsmål til legal@getmatcha.com.

Sådan vandrer du i en pandemi

Sådan vandrer du i en pandemi

Skrevet af Aurora Chalbaud-Schmidt on

Da selv lokale stier bliver tilstoppede, har vores redaktør nogle råd til dig, som han håbede, at han aldrig skulle give.

Vi kan ikke hjælpe os selv: En vandrere skal vandre. Vandring er godt for din krop og sjæl, og begge har brug for næring nu mere end nogensinde.

Men dette handler ikke om dig, det handler om andres sundhed og båndbredden hos første respondenter, og det er tid til at blive hjemme. Jeg ved, det er en hård pille at sluge, fordi jeg også føler det.

Overfyldte trailheads med minimal hensyn til social afstand er ikke det, vi har brug for lige nu. Jeg støtter de parker og stisystemer, der har valgt at lukke, fordi det er den eneste måde at holde folk hjemme. Og det er den eneste måde at sikre, at vi beskytter sårbare befolkninger og ikke unødigt beskatter den begrænsede infrastruktur, som de fleste små udendørs byer har.

Jeg bor i en by på omkring 2,000 ved foden mellem Boulder og Estes Park, Colorado. Jeg flyttede her især til et spor, min foretrukne mountainbike-sti. Det gør ikke ondt, at der er et par ørredfyldte floder i nærheden samt et par levetider med bjergbestigning. Naturligvis er det en populær weekenddestination. Det ser nu højeste sommerniveau for trafik og beskatning af lokal retshåndhævelse og første respondenter (jeg er frivillig brandmand, og jeg ser det hver gang jeg arbejder på et skift).

For nu er jeg ikke vandrestier eller cykelstier. Jeg vender mig til hjemmebaserede ting som nedenfor. Jeg opfordrer dig også til at gøre det. Helt ærligt har det været ret sjovt.

Arbejde ud

Jeg elsker træning, og fordelene er uendelige. Stærkere bod og lunger er deroppe, ligesom sjov og kammeratskab, men mest relevant lige nu, efter min mening? Stress lindring. En time i min indkørsel eller garage, der sveder, mens jeg sprænger Beastie Boys, er en time ud af mit hus og ud af mit hoved. Her er en prøve træning fra mine venner på Boulder Athletics, som du kan lave hjemme.

Læg lidt vægt i en dagspakke (15 til 20 pund), og derefter:

5 runder for tidspunktet for

20 Rygsæk løftes fra jorden til overhead

15 Burpees, springer over rygsækken

4 runder for tidspunktet for

40 Rygsæk russiske vendinger

30 Andet plankegreb

Brug for lidt motivation? Følg med på vores optagelse af en live træning med træner og atlet Jason Antin. Heck, du kommer måske bare ud af denne ting stærkere. Træn hårdt nu, vandre let senere.

Zen Out

Brug et par minutter på at rydde dit sind og værdsætte, hvor du er, og hvad du har. Du kan gøre det alene ved at sidde stille med lukkede øjne i 10 minutter og fokusere på din vejrtrækning. Eller du kan downloade en række af apps. Jeg har brugt Headspace i årevis og elsker det. Vi er vært for vores egen guidede meditation til vores Basecamp medlemskabsprogram.

Læs

At lære. At undslippe. At vokse. At rejse verden uden at bevæge sig en tomme. Vi har et par lister over vores medarbejderes favoritter her. Jeg henvendte mig til Gretel Erlichs Trøst af åbne rum og knækker Peter Hellers  Hundestjerner næste.

Skriv et brev til en vandrestier

Brug et øjeblik på at takke en gammel ven for en fantastisk tur for at mindes om det en gang det hele kom perfekt sammen, og du vandrede let, spiste godt, så ikke en anden sjæl, så en elg eller en griz eller den største stjerneskud i dit liv og nød det hele under gyldent vejr. Eller mindes de svære tider, den tur, du har hårdt det sammen og forskudt tilbage til bilen grinende. Jeg husker en sensommertur til West Virginia's Cranberry Wilderness med min kollegiumskammerat Glen. Det var lidt af begge dele: Vi havde voldsom regn, og Glen havde på en eller anden måde glemt sin skal. Jeg havde besluttet at opgive min dåseovn til en alkoholkomfur, jeg havde lavet af en Coors-dåse. Vores fremskridt var langsomt, men det gav os tid til at skyde lortet og løse alle verdens problemer, mens vi drak lige den rigtige mængde Jim Beam. Håndskrevet er vejen at gå til stil, men e-mail fungerer også.

Løs dine vedligeholdelsesefterslæb

Min yndlings sovepude, en gammel Therm-a-Rest NeoAir XLight, har en langsom lækage, som jeg har lært den hårde måde mindst tre gange. Men efter hver af disse ture skubbede jeg puden tilbage i mit gearskab med blåt øjne uden at rette det. I dag er dagen. Jeg skal også vaske mine mest brugte soveposer, opdatere vandtætning på mine støvler og handsker og adressere langvarig uopmærksomhed, som mine madlavnings- og vandrensningssæt har lidt. Kan endda bøje nogle teltindsatser, hvis det kommer til det.

Videochat Nogen for sjov

Ja, sagde jeg sjovt. Du svømmer måske allerede i et hav af videokonferencer. Selv mit barn har Zoom-møder. Men tilføj en til din uge med mennesker, du er ved at se, som du savner. Skål for deres helbred. Hold et lejrbål. Menneskelig forbindelse, selv med en enhed imellem, vil gøre dig godt. Et telefonopkald fungerer også.

Bliv hekt på en podcast

Vi er helt sikre på at være forudindtagede, men vi har en helt ny historie fra vores Out Alive-serie, der bare er ude efter at udforske dine hovedtelefoner. Det er lænestolunderholdning og lærerigt på samme tid.

Lær noget nyt

Hvis du ikke kommer ud af karantæne med en ny hobby, dygtighed eller sidestreng, er det ikke i mangel af tid, men i mangel på lyst. Bare chillin er også fint, hvis det er hvad du har brug for, men tag det en bevidst beslutning. Men hvis du og din familie har det godt, så betragt denne ustrukturerede tid som den sjældne chance for at lære banjo, øve dit konversationsspansk eller beherske dine færdigheder i lejrkokken. Og vi giver dette Essential Knots-kursus gratis væk. Grib nogle ledninger og vis os en bue eller en stram streg.

Planlæg din næste tur

Denne pandemi grundede ture, jeg havde i kalenderen for Georgien, Colombia og Oregon. Det annullerede et par konferencer, hvor jeg var interesseret i at deltage. Det lukkede skisportsstederne og klatringstræne. Det lukkede Rocky Mountain National Park. Du får det, og jeg er sikker på, at du har din egen uopfyldte liste, du ønsker at realisere. Brug denne nedetid til at planlægge (eller genplanlægge) din næste store flugt. Jeg har lidt opsvulmet energi og kan ikke stoppe med at tænke på fluefiskeri og rafting i Alaska, cykle en del af Great Divide, måske endelig vandre JMT eller klatre i Wind Rivers. Som min ven og 2013 National Geographic Adventurer of the Year Mike Libecki siger (osteagtig, men alligevel uden skyld): "Drøm stort, og bestig disse drømme!"

Skrevet af Shannon Davis til Backpacker og lovligt licenseret gennem Matcha udgiver netværk. Ret venligst alle licensspørgsmål til legal@getmatcha.com.


← Ældre Post Nyere indlæg →
At efterlade en kommentar Tilmeld dig or Log ind×
Velkommen Begynder