OPDRAG: Candykorn og pebermyntebark

Printervenlig

OPDRAG: Candykorn og pebermyntebark

Kan du lide slik majs? Jeg har en ven med en alvorlig slik majsafhængighed. Så denne er til dig. Du ved, hvem du er!

 Candy Corn Bark:

1. Læg et cookieark med tinfolie og læg et lag mælk chokolade (eller hvid chokoladechips) og smelt i en forvarmet ovn ved 250 grader i 5 minutter.

2. Spred smeltede chips i et glat tyndt lag.

3. Anbring i køleskab i 20 minutter, indtil det er kølet.

4. Tilføj derefter dit næste lag af hvid chokolade.

5. Smelt chipsen i mikrobølgeovnen i 20 sekunders intervaller, mens chipsene omrøres mellem hver omgang.

6. Lad afkøle til den er varm, men stadig smørbar. Spred hurtigt over det første lag.

7. Tilføj slikkorn og drysser og læg dem tilbage i køleskabet for at køle ned.

8. Når den er kølet, skal du dele den i stykker af bidestørrelse.

9. Opbevares i en tupperware-beholder og opbevares i køleskab for at forhindre smeltning.

Nu ... min absolutte favorit bark er pebermynte Bark! Jeg elsker det. Jeg laver 2 batcher og skjuler en af ​​batchene for mig selv! Hvis du ikke har prøvet det, går du glip af alvorligt! Du tænker sandsynligvis ... hvorfor gør hun det mod mig ... hvor skal jeg finde slikrør denne tid af året. Det er jeg ked af! Som held ville have det, da jeg rensede min søns skuffe, fandt jeg to perfekt gode, pakket ind slikrør. Efter en fair handel for slikrør, Jeg piskede et parti pebermyntebark op så hurtigt jeg kunne! Forhåbentlig vil du ikke hader mig for meget! Candy sukkerrør sæsonen er lige rundt om hjørnet!

 

Pebermynte Bark:

12 ounce chokoladechips

1 pund hvid chokoladechips

1/2 tsk pebermynteekstrakt (jeg brugte 3/4 tsk)

1 / 2 cup pebermynte slik, knust

1. Forvarm ovnen til 250. Læg en 9 × 13 gryde med folie, så den hænger over siderne. Sprayfolie. Hæld chokoladechips i et jævnt lag på folien. Sæt i ovnen i 5 minutter eller indtil næsten smeltet. Fjern fra ovnen, glat med en forskudt spatel eller kniv. Anbring i køleskab, indtil det er koldt og fast, ca. 20 minutter.

2. Smelt hvidt chokoladechips i en dobbeltkedel eller i en metalskål over kogende vand (lad ikke bunden af ​​skålen røre ved vand), indtil chokoladen næsten er smeltet. Du kan bruge din mikrobølgeovn til dette, hvis du er modig! Fjern skålen fra vand og rør, indtil den er helt smeltet, omrør i ekstrakt. Lad afkøle lidt, så det ikke smelter chokoladelaget, når du hælder det på toppen. Hæld dette over chokoladelaget, og spred det til dækning, når du arbejder hurtigt.

3. Drys med knust slik.

4. Chill indtil begge lag er faste. Løft folien ud af gryden og ryst overskydende slik af. Trim kanter. Skær i 2 ”brede strimler. Skræl bark fra folie og klip hver strimmel som ønsket. Chill i overdækket beholder. Gør omkring 2 pund.

Lav disse på egen risiko. Jeg er ikke ansvarlig for din efterfølgende afhængighed!

 

Læs flere blogs orShop på Schmidt julemarked

OPDRAG: Candykorn og pebermyntebark

OPDRAG: Candykorn og pebermyntebark

Skrevet af Schmidt julemarked on

Kan du lide slik majs? Jeg har en ven med en alvorlig slik majsafhængighed. Så denne er til dig. Du ved, hvem du er!

 Candy Corn Bark:

1. Læg et cookieark med tinfolie og læg et lag mælk chokolade (eller hvid chokoladechips) og smelt i en forvarmet ovn ved 250 grader i 5 minutter.

2. Spred smeltede chips i et glat tyndt lag.

3. Anbring i køleskab i 20 minutter, indtil det er kølet.

4. Tilføj derefter dit næste lag af hvid chokolade.

5. Smelt chipsen i mikrobølgeovnen i 20 sekunders intervaller, mens chipsene omrøres mellem hver omgang.

6. Lad afkøle til den er varm, men stadig smørbar. Spred hurtigt over det første lag.

7. Tilføj slikkorn og drysser og læg dem tilbage i køleskabet for at køle ned.

8. Når den er kølet, skal du dele den i stykker af bidestørrelse.

9. Opbevares i en tupperware-beholder og opbevares i køleskab for at forhindre smeltning.

Nu ... min absolutte favorit bark er pebermynte Bark! Jeg elsker det. Jeg laver 2 batcher og skjuler en af ​​batchene for mig selv! Hvis du ikke har prøvet det, går du glip af alvorligt! Du tænker sandsynligvis ... hvorfor gør hun det mod mig ... hvor skal jeg finde slikrør denne tid af året. Det er jeg ked af! Som held ville have det, da jeg rensede min søns skuffe, fandt jeg to perfekt gode, pakket ind slikrør. Efter en fair handel for slikrør, Jeg piskede et parti pebermyntebark op så hurtigt jeg kunne! Forhåbentlig vil du ikke hader mig for meget! Candy sukkerrør sæsonen er lige rundt om hjørnet!

 

Pebermynte Bark:

12 ounce chokoladechips

1 pund hvid chokoladechips

1/2 tsk pebermynteekstrakt (jeg brugte 3/4 tsk)

1 / 2 cup pebermynte slik, knust

1. Forvarm ovnen til 250. Læg en 9 × 13 gryde med folie, så den hænger over siderne. Sprayfolie. Hæld chokoladechips i et jævnt lag på folien. Sæt i ovnen i 5 minutter eller indtil næsten smeltet. Fjern fra ovnen, glat med en forskudt spatel eller kniv. Anbring i køleskab, indtil det er koldt og fast, ca. 20 minutter.

2. Smelt hvidt chokoladechips i en dobbeltkedel eller i en metalskål over kogende vand (lad ikke bunden af ​​skålen røre ved vand), indtil chokoladen næsten er smeltet. Du kan bruge din mikrobølgeovn til dette, hvis du er modig! Fjern skålen fra vand og rør, indtil den er helt smeltet, omrør i ekstrakt. Lad afkøle lidt, så det ikke smelter chokoladelaget, når du hælder det på toppen. Hæld dette over chokoladelaget, og spred det til dækning, når du arbejder hurtigt.

3. Drys med knust slik.

4. Chill indtil begge lag er faste. Løft folien ud af gryden og ryst overskydende slik af. Trim kanter. Skær i 2 ”brede strimler. Skræl bark fra folie og klip hver strimmel som ønsket. Chill i overdækket beholder. Gør omkring 2 pund.

Lav disse på egen risiko. Jeg er ikke ansvarlig for din efterfølgende afhængighed!

 

Læs flere blogs orShop på Schmidt julemarked


← Ældre Post Nyere indlæg →
At efterlade en kommentar Tilmeld dig or Log ind×
Velkommen Begynder