Opskrift: PEPPERMINT CHOCOLATE CHIP PANCAKES

Printervenlig

Opskrift: PEPPERMINT CHOCOLATE CHIP PANCAKES

Jeg ELSKER græskar alt om efteråret ... det gør jeg virkelig! Men så snart Thanksgiving er slut, begynder jeg at kræve alle ting Pebermynte. Er det underligt? Jeg ELSKER pebermynte, og det ser ud til at gå hånd i hånd med juleferiesæsonen. Så jeg ser altid frem til at trække vores foretrukne pebermynteopskrifter ud og eksperimentere med nye. Så i dag ville jeg dele med dig vores nye favorit Pebermynte chokoladechip pandekager.


Jeg kan godt lide at eksperimentere med vores pandekageopskrift og skifte tingene lidt op. Jeg er nødt til at fortælle dig ... disse var et hit for hele familien. Men ... det er ret nemt at gøre, når du tilføjer nogle pebermynte og nogle chokoladechips! Bland det med lidt flødeskum og vores favorit Kærnemælkesirup og du har en vinder!

Vi lavede disse til aftensmad den anden aften (hvilket også er en sikker måde at score store point på ... serverer morgenmadsmad til middag ... har jeg ret ?!) Jeg havde bare næppe nok sollys tilbage til at tage nogle fotos ... (forband dig vinter sollys) . Måske bliver vi nødt til at lave dem igen snart, så jeg kan tage nogle bedre fotos. Jeg tror ikke, nogen i familien klager. Denne opskrift kan være vores nye Julemorgen morgenmad.PEPPERMINT CHOCOLATE CHIP PANKAGER


Ingredienser:

 • 3 kopper all-purpose mel
 • 2 spsk. bagepulver
 • 2 teskefulde salt
 • 2 spiseskefulde granulatsukker
 • 2 1/2 kopper mælk
 • 2 æg
 • 6 spiseskefulde smør, smeltet
 • 2 tsk. pebermynteekstrakt
 • Pebermynte bageplader og / eller knuste slikrør (valgfrit)
 • Chokoladechips (valgfrit)

Instruktioner:

 1. Bland tørre ingredienser i en stor skål.
 2. Pisk æg og mælk sammen i en lille skål.
 3. Tilsæt ægblandingen til de tørre ingredienser og bland sammen.
 4. Tilsæt pebermynteekstrakt.
 5. Bland ikke for meget, der skal være et par klumper.
 6. Hæld en lille cirkel med dej (alt efter den ønskede størrelse) og kog pandekager over medium varme på en rist eller på komfuret.
 7. Drys pebermynte stykker og chokoladechips på pandekagerne, mens de koger.
 8. Vend pandekagerne, når du ser bobler dannes oven på pandekagerne.
 9. Serveres varmt med smeltet smør, kærnemælkesirup eller ahornsirup og flødeskum.Læs flere blogs orShop på Schmidt julemarked

Opskrift: PEPPERMINT CHOCOLATE CHIP PANCAKES

Opskrift: PEPPERMINT CHOCOLATE CHIP PANCAKES

Skrevet af Schmidt julemarked on

Jeg ELSKER græskar alt om efteråret ... det gør jeg virkelig! Men så snart Thanksgiving er slut, begynder jeg at kræve alle ting Pebermynte. Er det underligt? Jeg ELSKER pebermynte, og det ser ud til at gå hånd i hånd med juleferiesæsonen. Så jeg ser altid frem til at trække vores foretrukne pebermynteopskrifter ud og eksperimentere med nye. Så i dag ville jeg dele med dig vores nye favorit Pebermynte chokoladechip pandekager.


Jeg kan godt lide at eksperimentere med vores pandekageopskrift og skifte tingene lidt op. Jeg er nødt til at fortælle dig ... disse var et hit for hele familien. Men ... det er ret nemt at gøre, når du tilføjer nogle pebermynte og nogle chokoladechips! Bland det med lidt flødeskum og vores favorit Kærnemælkesirup og du har en vinder!

Vi lavede disse til aftensmad den anden aften (hvilket også er en sikker måde at score store point på ... serverer morgenmadsmad til middag ... har jeg ret ?!) Jeg havde bare næppe nok sollys tilbage til at tage nogle fotos ... (forband dig vinter sollys) . Måske bliver vi nødt til at lave dem igen snart, så jeg kan tage nogle bedre fotos. Jeg tror ikke, nogen i familien klager. Denne opskrift kan være vores nye Julemorgen morgenmad.PEPPERMINT CHOCOLATE CHIP PANKAGER


Ingredienser:

 • 3 kopper all-purpose mel
 • 2 spsk. bagepulver
 • 2 teskefulde salt
 • 2 spiseskefulde granulatsukker
 • 2 1/2 kopper mælk
 • 2 æg
 • 6 spiseskefulde smør, smeltet
 • 2 tsk. pebermynteekstrakt
 • Pebermynte bageplader og / eller knuste slikrør (valgfrit)
 • Chokoladechips (valgfrit)

Instruktioner:

 1. Bland tørre ingredienser i en stor skål.
 2. Pisk æg og mælk sammen i en lille skål.
 3. Tilsæt ægblandingen til de tørre ingredienser og bland sammen.
 4. Tilsæt pebermynteekstrakt.
 5. Bland ikke for meget, der skal være et par klumper.
 6. Hæld en lille cirkel med dej (alt efter den ønskede størrelse) og kog pandekager over medium varme på en rist eller på komfuret.
 7. Drys pebermynte stykker og chokoladechips på pandekagerne, mens de koger.
 8. Vend pandekagerne, når du ser bobler dannes oven på pandekagerne.
 9. Serveres varmt med smeltet smør, kærnemælkesirup eller ahornsirup og flødeskum.Læs flere blogs orShop på Schmidt julemarked


← Ældre Post Nyere indlæg →
At efterlade en kommentar Tilmeld dig or Log ind×
Velkommen Begynder