OPDRAG: PEPPERMINT CANDY CANE DONUTS

Printervenlig

OPDRAG: PEPPERMINT CANDY CANE DONUTS

I dag er jeg begejstret for at dele med dig en sjov samling af nogle fantastiske feriedragter. Jeg sluttede mig til en gruppe bloggere, som alle deler en feriegodtgørelse på deres sider i dag, og vi sluttede os alle sammen til et stort Linky Party of Holiday Goodness.

Mit bidrag er disse YUMMY Peppermint Candy Cane Donuts! Jeg ELSKER chokolade ... og jeg elsker pebermynte! Har jeg fortalt dig det før? ;)

Disse er temmelig darn velsmagende! Men hvad hvis du ikke er en stor chokoladefan? Hvad? Jeg ved ... hvordan kunne der være nogen, der ikke kan lide chokolade. Jeg kender faktisk nogle få af jer!

Bare rolig ... Jeg har også dækket dig. Vanilje pebermynte Candy Cane Stribede donuts!

Og godt, du kan altid have en af ​​hver, hvis du har svært ved det beslutter. De ER trods alt mini-donuts!

Måske er det bedste ved disse, hvor ENKEL de skal fremstille. Alt du skal gøre er at fylde din yndlingschokolade eller vaniljekagedej. Eller ... bare pisk op i en butik købt kagemix.  

Kast et par dråber pebermynte æterisk olie eller ekstrakt i dejen og bag dem derefter i en mini donut maker. Jeg fandt min på Target, og jeg ELSKER det absolut. Jeg kastede endda noget knust ind slikrør i nogle af de forberedte donuts.

For at få frosting skal du blot tage 2 kopper Konditorisukker (pulveriseret sukker) og blande 2-3 spiseskefulde mælk ind, indtil du får den ønskede konsistens. Drys knust slikrør over de nymalet donuts. Server med venner, et TALL-glas mælk og et stripey halm!

 

Skal du til en fest eller en Cookie Exchange? Disse donuts ville være perfekte ... eller tjek disse andre fantastiske godbidder. Klik blot på linket for at se de andre sjove godbidder, der er linket heroppe

 

Læs flere blogs orShop på Schmidt julemarked

OPDRAG: PEPPERMINT CANDY CANE DONUTS

OPDRAG: PEPPERMINT CANDY CANE DONUTS

Skrevet af Schmidt julemarked on

I dag er jeg begejstret for at dele med dig en sjov samling af nogle fantastiske feriedragter. Jeg sluttede mig til en gruppe bloggere, som alle deler en feriegodtgørelse på deres sider i dag, og vi sluttede os alle sammen til et stort Linky Party of Holiday Goodness.

Mit bidrag er disse YUMMY Peppermint Candy Cane Donuts! Jeg ELSKER chokolade ... og jeg elsker pebermynte! Har jeg fortalt dig det før? ;)

Disse er temmelig darn velsmagende! Men hvad hvis du ikke er en stor chokoladefan? Hvad? Jeg ved ... hvordan kunne der være nogen, der ikke kan lide chokolade. Jeg kender faktisk nogle få af jer!

Bare rolig ... Jeg har også dækket dig. Vanilje pebermynte Candy Cane Stribede donuts!

Og godt, du kan altid have en af ​​hver, hvis du har svært ved det beslutter. De ER trods alt mini-donuts!

Måske er det bedste ved disse, hvor ENKEL de skal fremstille. Alt du skal gøre er at fylde din yndlingschokolade eller vaniljekagedej. Eller ... bare pisk op i en butik købt kagemix.  

Kast et par dråber pebermynte æterisk olie eller ekstrakt i dejen og bag dem derefter i en mini donut maker. Jeg fandt min på Target, og jeg ELSKER det absolut. Jeg kastede endda noget knust ind slikrør i nogle af de forberedte donuts.

For at få frosting skal du blot tage 2 kopper Konditorisukker (pulveriseret sukker) og blande 2-3 spiseskefulde mælk ind, indtil du får den ønskede konsistens. Drys knust slikrør over de nymalet donuts. Server med venner, et TALL-glas mælk og et stripey halm!

 

Skal du til en fest eller en Cookie Exchange? Disse donuts ville være perfekte ... eller tjek disse andre fantastiske godbidder. Klik blot på linket for at se de andre sjove godbidder, der er linket heroppe

 

Læs flere blogs orShop på Schmidt julemarked


← Ældre Post Nyere indlæg →
At efterlade en kommentar Tilmeld dig or Log ind×
Velkommen Begynder